+36 70 639 81 97

©2018 by Dr. Bözödi Ügyvédi Iroda

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett Dr. Bözödi Ügyvédi Iroda tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amelyek az ügyféljogra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

DR. BÖZÖDI ÜGYVÉDI IRODA

Az Ön jogi szakértője

 

A TAPASZTALT VÁLASZTÁS

A Dr. Bözödi Ügyvédi Iroda 2018-ban jött létre azzal a céllal, hogy magas színvonalon nyújtson teljes körű jogi szolgáltatásokat. Minden új ügyet, illetve új Ügyfelet kiemelt és méltó figyelemben részesítünk, mert szolgáltatásaink szerves része, hogy az Ügyfeleinkkel jogi ügyeikben szorosan együttműködjünk.


Hiszünk abban, hogy a jogban, illetve a törvényekben rejlő lehetőségek hatékonyak és célravezetőek, e lehetőségeket pedig maximális mértékben felhasználjuk Ügyfeleink érdekében.

 

SZAKTERÜLETEINK

Miben tudunk Önnek segíteni?

 
Legal Aid

JOGI TANÁCSADÁS, KONZULTÁCIÓ

Jogi kérdése vagy problémája van?


Készen állunk a segítségre és büszkék vagyunk arra, hogy tapasztalatainkkal
segíthetünk. Álláspontunk szerint a szakmai szolgáltatásaink alapja a bizalom és a hatékony kommunikáció, amelyet személyes konzultációval indítunk. Állunk rendelkezésére tehát kávéval, itallal az irodában történő konzultáció igénybevétele során, előzetes időpontegyeztetést követően.

"Törvény és rend nélkül nincs emberi világ."

Wass Albert

 

TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS (CSR)

A Dr. Bözödi Ügyvédi Iroda megalakulása óta erkölcsi kötelességének tekinti az önkéntességen alapuló társadalmi szerepvállalást, ezért havi 4 órában kiszervezett, külső helyszínen ingyenes jogi tanácsadást nyújt, az arra rászorulók számára.

 

DÍJAZÁS

Az ügyvédi megbízási díjat minden esetben az Ügyféllel közösen állapítjuk meg, melyre háromféle konstrukcióban kerülhet sor.

ÓRADÍJBAN VALÓ MEGÁLLAPODÁS

Az ún. óradíjas konstrukcióban az adott ügyben elvégzett munkaórák száma alapján kerül számlázásra a megbízási díj. Ezesetben az Ügyfelet előre tájékoztatjuk az ügyre fordított munkaórák körülbelüli várható mértékéről.

ESETI DÍJBAN VALÓ MEGÁLLAPODÁS

Az ún. eseti díjas konstrukció egy-egy ügy, vagy egy-egy feladat elvégzésének ellentételezése, amely független az adott ügyre vagy feladatra fordított munkaórák számától.

TARTÓS, HAVI ÁTALÁNY DÍJAS MEGÁLLAPODÁS

Az ún. tartós, havi átalány díjas konstrukció folyamatos ügyellátásra adott megbízást jelenti, amely komplex, együttesen kialakított feladatellátást foglal magába, előre meghatározott munkaóraszámmal.

 
Fountain Pen

ELÉRHETŐSÉGEINK

1111 Budapest Bartók Béla út 42 I. em. 14.

+36 70 639 81 97

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now